TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Králičí pečené medailónky, brambory, salát

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1530 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Plátky masa mírně osolíme, opepříme, ochutíme Podravkou, potřeme olejem a necháme v chladu odležet. Omytou zeleninu nakrájíme na plátky. Na rozehřátém oleji opečeme z obou stran maso, doplníme zeleninou, orestujeme, mírně podlijeme a necháme dusit. Omyté a očištěné zelí nakrájíme na jemné nudličky, osolíme, opepříme, ochutíme octem, přidáme krájenou cibuli a petrželovou nať, dobře promícháme. Hotové králičí medailónky podáváme s vařenými brambory a zelným salátem.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 02. 2014 16:42
Ale brrr, zkazit králičí maso Podravkou! S glutamátem... co si pohrát s jednodruhovým kořením a nakombinovat si ho podle sebe? Tento recept je zločin vůči nejdietnějšímu a kvalitnímu masu.
11. 05. 2012 19:49
Myslím, že Podravka je zbytečná, jsou lepší způsoby jak okořenit kvalitní maso.
10. 09. 2011 16:33
Tuto mňamku jsem dělala včera, jako maso jsem zvolila králičí filety (kupuji v Hyper A.) Někdo si řekne, že je to síla co se týče ceny ale.... Z jednoho malého balíčku jsou dvě luxusní porce :-) No k receptu, bylo to fakt výborné a celer rozhodně zařadím do jídelníčku i mimo vaření svíčkové :-) Já osobně si příště zvolím raději rajčatový než zelný salát.

Naši partneři